diumenge, 29 de maig de 2011

A Plaça Catalunya passen coses estranyes

Ja fa dies que diuen a la televisió i als diaris que en aquesta plaça s'estan produint una sèrie de fenòmens rars. Primer la van ocupar una sèrie de gent, majoritariament joves, que no paraven de cridar, i dir a tort i a dret que estaven indignats. Això sí quan es calmaven una mica, deien que la plaça els agradava molt, fins al punt que ja s'havien muntat un hortet, una biblioteca i una zona per nens.


El divendres per sorpresa, però, van aparèixer uns tios vestits com els dolents de la guerra de les galaxies, dirigits, segons diuen, per un tal Felip Puig, que no és de la familia de les colònies, sino el cap d'una empresa de neteja.

A la tarda, els joves van tornar a la Plaça Catalunya, més plena, més indignada i més neta que mai. L'Òliba hi era i va fer les fotos que heu vist.<

Finalment, jo avui he trobat un moment aquest migdia per anar a comprovar que està passant en aquest indret de la ciutat. Es veu que el missatge del tal Felip Puig, el senyor aquell que li agrada tant netejar, ha calat entre els misteriosos ocupants:

Després m'he trobat amb alguns missatges enigmàtics i amb una mirada més sorpresa que la meva.


Però, mireu, al final he vist una pintada que he entès, llàstima que algú ha confós culés amb aris.


5 comentaris:

 1. Coses,

  està bé treure-li la punta...
  és que avui, l'empresa de neteja del "senyor" Puig, fa una mica de pudor.
  Els tios vestit de dolents, són assalariats, alguns fins i tot penedits d'haver entrat a l'empresa de neteja del senyor Puig (no el de les colònies).
  La feina està xunga, però jo els recomanaria provar de canviar de cap (perquè el concepte de neteja el té una mica distorsionat).
  No hi has estat tu?
  Ves-hi!

  Una abraçada per tu i per l'Òliba!

  ResponElimina
 2. Hi volia anar,però fins avui no he tingut temps (ara mateix tinc molta feina i a més treballo fora de Barcelona). Avui hi he anat al migdia però estava una mica mort.
  Cartells, curiosos a banda, pràcticament tot el que demanen em sembla molt raonable. És increible que per obligar els polítics a discutir mesures tan sensates calgui sortir al carrer i a sobre rebre cops de la policia!!

  Una abraçada Fanal.

  ResponElimina
 3. M'agrada la manera que tens tan teva de dir i mostrar les coses, coses2....ja ho veus el senyor Puig no és pas el de la colònia....els polítics ja es poden anar posant en remull....els cops de porra només han fet que revifar la indignació, justa, ja que és dia d'abraçades que no sigui dit i t'envio una abraçada ben gran...( i us la repartiu)

  ResponElimina
 4. Elfreelang, una abraçada per tu també.

  Gràcies Calaix, encantada de que t'hagi agradat.

  ResponElimina