dilluns, 6 de juliol de 2009

Diumenge de ressaca

Si un dilluns al sortir de casa un colom se’t caga a la jaqueta, tens un mal dia.

Si vas al dentista un dimarts i t’equivoques de consulta i vas a la del costat, en la qual, naturalment no tens hora, tens un dia raret.

Si aprofitant que és dimecres i estàs de bon humor, una clienta et munta un drama shakesperià per un error, tens un dia clarament millorable.

Si un dijous qualsevol t’oblides les claus de casa i en pocs minuts de diferència estavelles el cotxe contra una columna pel pàrking, tens un dia lamentable.

Si la tarda lliure d’un divendres vas al supermercat, et distreus, t’emportes un carro que no és teu i desprès et trobes per un dels passadissos l’amo del carro cridant embogit “Me han robado el carrito, me han robado el carrito!”, tens un dia per oblidar.

Si un dissabte viatger a la sala dels equipatges de l’aeroport, la teva maleta no surt per la cinta, tens un dia extraviat.

I si un diumenge et lleves amb ressaca, doncs... tens un dia collonut!
Nota: Aquest post està basat en fets reals.

2 comentaris:

  1. Me parto y me troncho con lo del viernes. Y además me lo creo. Qué empaná que eres a veces!. Pobre señor. Seguro que su carro estaba llenito de cosas después de patearse todo el súper e iba ya a pagar a caja, y en el tuyo sólo había zanahorias, jijiji. Besitos.

    ResponElimina
  2. Zanahorias, un paquete de pan Bimbo y unas latas de cerveza. ¿Qué más se puede pedir en la vida?
    Besos :)

    ResponElimina